28 Aralık 2022 tarihinde gösterim hayatına süregelen Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncuları ve karakterleri hakkında sorgulamalar yapılmaya devam ediyor. Peki dizide Sırtlan rolünü hangi oyuncu canlandırıyor? Sıfırıncı Gün Sırtlan kimdir, 2023 yılı itibariyle kaç yaşlarında? Gerçek adı nedir?

2022 yılının son günlerinde TV8 ekranlarında gösterim hayatına süregelen ve Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Damla Colbay ve Sarp Akkaya’nın başrollerini paylaşmış olduğu Sıfırıncı Gün dizisi ilgi görmeye devam ediyor.

“Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp birazcık olsun acılarını dindirebilmek için tekrardan bir araya gelir.”

  • Alsancak dizisi mevzusu, oyuncuları, karakterleri ve yaşları
  • Damla Colbay oynadığı dizilerin sıralaması
  • Sıfırıncı Gün dizisi mevzusu, oyuncuları, karakterleri ve yaşları
  • Sıfırıncı Gün ‘Sırtlan’ kimdir?

    Sıfırıncı Gün dizisinde Sırtlan karakterini 53 yaşındaki Türk oyuncu Harp Özdemir canlandırıyor. 1970 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Harp Özdemir 1991’de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu.

    1990’lı yılların ilk yarısından itibaren çeşitli dizilerde ve filmlerde rol almaya başladı.

    Filmografisi

    • 1993: Süper Baba
    • 1996: Suçlu Kim
    • 1997: Ağır Roman
    • 1997: Yasemince
    • 1998: Mavi Düşler
    • 1999: Asansör
    • 2004: Haziran Gecesi
    • 2005: Avrupa Yakası
    • 2005: Eylül
    • 2005: Kapıları Açmak
    • 2005: Tombala
    • 2006: Gülpare
    • 2006: Mavikuş
    • 2007: Kurtlar Vadisi Pusu
    • 2007: Şimal Rüzgârı
    • 2007: Sinekli Bakkal
    • 2007: Gurbet Yolcuları
    • 2008: Adanalı
    • 2008: Jack Hunter and the Quest for Akhenatens Tomb
    • 2011: Bir Hanım Tanıdım
    • 2014: Tepki
    • 2015: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • 2019: Aman Reis Duymasın
    • 2021: Benim Hayatım
    • 2022: Sıfırıncı Gün

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir